GT Radial vs. Kleber

2006.04.21. 17:15

Két GT Radial Champiro, illetve Michelin Pilot volt használtan vett Astrámon. Megtartsam a GT radiált nyárra?

Kedves Gumidoki!

Használtan vettem egy astrát, amin 205/50 R16 nyári gumik voltak. Két darab GT Radial Champiro ill. 2db Michelin Pilot. A télre vettem Kléber gumit acélfelnin, és elégedett voltam vele. Most azonban az a kérdésem, hogy megtartsam-e a GT radialt nyárra? Ismeretlen számomra a márka, ugyanakkor jó állapotban vannak és olcsóbban jönnék ki, ha ezekből kellene még két darabot venni.

A Michelin eléggé kopott és repedezett, az nem járható út, hogy azt duplázom meg. Én a Kléberrel elégedett voltam, ha van olyan szintű a GT Radial, akkor abból veszek még kettőt, de nem tudom, hogy olyan szinten van-e?

Köszönöm!

Kedves Levélíró!

A GT Radial egy indonéz márka, nagyon látványos és kedvező árú mintázatai vannak, de tulajdonságaiban messze elmarad az ún. prémium szegmens termékeitől.

A Kleber mint a Michelin másodmárkája egyértelműen magasabb színvonalat képvisel, természetesen magasabb áron. Én az Ön helyében a Klebert választanám, de a GTRadial sem irreális alternatíva.

Üdv:

Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.