Milyen autoknak van még 4X120-as lukelosztása?

2011.07.14. 17:30

Mazda 929-esre szeretnék venni alufelnit, de sehol sem találok. Nem tudja, hogy milyen autóknak van hasonló lukkiosztása? A mérete: 4X120

Köszönettel:
László

Kedves László,

Én soha nem hallottam még 4x120 mm-es osztókörről semmilyen autó kapcsán. Nem kétlem, hogy az Öné mégis ilyen, de annak nagyobb a valószínűsége, hogy a mérés nem volt pontos. Előző levelében egyébként nem említette az autó évjáratát, ami pedig - mint ahogy itt megint kiderült - igen fontos paraméter. Ennél az évjáratnál (1979) én ilyet látok, hogy Mazda 929 Luce osztókör: 4x114,3 mm.

Üdvözlettel,

Gumidoki

Tisztelt Gumidoktor !

Kérdésem lenne még mindig, hogy a kocsimra milyen felnit tudok feltenni, milyen autónak van még 4x120-as. A BMW-nek 5x120-as, de nekem az nem jó.

Kedves László,

Erre az autóra 5x114,3-es osztókörű és 67mm-es középfuratú felni kell. Szinte az összes aktuális Mazda modell ilyen felnikkel fut, legfeljebb az ET-értékében van eltérés.

Üdv,
Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.