2013.07.02. 13:41

Kedves Gumidoktor!

Azt előre vetítem, hogy teljesen laikus vagyok a témában, ezért is fordulok Önhöz! Mercedes Vito típusú járművemre veszek új nyári gumikat. Találtam-véleményem szerint-jó áron lévőket az interneten.

Firestone TZ300, Semperit Speed Life, PIRELLI CINTURATO P1 VERDE, DUNLOP Sport Bluresponse, és TOYO Nano Energy 2 között gondolkodom.

Az összes 14 990 ft-ba kerül. Tehát akkor két kérdésem volna. Ez az ár Ön szerint is jutányos, valamint a fent felsorolt márkák közül melyiket választaná?

Köszönettel: Lakatos László

Kedves László,

A felsoroltak közül egyedül a Pirelli prémiumtermék, így elméletileg azzal jár a legjobban, ha az áruk egyébként egyforma. Gyakorlatilag azonban a Dunlop új mintázata legalább olyan jó választás. A többi sem rossz, sőt, de kicsivel - véleményem szerint - lejjebb van e kettőtől a "tudásbéli" ranglétrán valamivel.

Üdv, Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.