A dögös minta a fő szempont

2017.01.20. 11:32

Tisztelt Gumidoktor!

Sok éves könyörgés és unszolás után végre magaménak tudhatom azt a Mercedes W203 180 Kompressort, amit évek óta nézegettem egy közeli rokon garázsában könnybe lábadt szemekkel. Az autó az utolsó darabok egyike 2007-ből, télen még a garázsajtó sem volt kinyitva, nehogy megfújja a szél és lassan átlépi az 50e km-t.

Én lettem a második és remélem egyben utolsó tulajdonosa, aki szeretné hasonlóan nagy becsben, második autóként tartani. Sport Editionről lévén szó elöl 225/45 R17 hátul 245/40 R17 gyári Michelin gumik ékeskednek rajta, amik ugyan szinte olyanok, mint mikor kigurult a gyárból, hiszen alig futott, de az idő szerintem elérkezett egy cserére tavasszal a koruk miatt. Kérdésem, hogy melyik márka melyik modelljét preferáljam ebben a méretben, ha egy dögös minta főbb szempont mint maga az ár.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Boldog Új Évet! Hatvani Mátyás

Kedves Mátyás,

Gratulálok új szerzeményéhez! Írásából arra következtetek, hogy jó sora lesz e gépnek önnél. A dögös mintázatról nekem a Pirelli PZero Nero GT "cápafogai" jutottak egyből az eszembe. E prémiumtermék nem mellesleg remek tulajdonságokkal is bír, nem csak jól néz ki, továbbá kapható mindkét kívánt méretben.

Üdv, Gumidoki