Hitelátvállalás külföldi munkahellyel

2009.04.14. 14:52

Kedves Hiteldoki!

Szeretném megérdeklődni, hogy lehetséges-e hitelt átvállalni akkor, hogyha külföldi munkahellyel rendelkezem már 2 éve, de van otthoni állandó lakcímem, illetve vonalas telefonom is. Esetleg meg tudná-e mondani, hogy milyen dokumentumok/feltételek biztosítása szükséges hitelátvállalás esetén?

Előre is köszönöm.

Kedves Érdeklődő!

Az Erste Leasing lehetőséget biztosít arra, hogy Ön igénybe vehesse a finanszírozásunkat, amennyiben külföldi munkahellyel rendelkezik. Ha Ön egyébként megfelel az Erste Leasing finanszírozási feltételeiben meghatározottaknak, munkaviszonyának ellenőrzésére munkáltatójának írásos igazolását fogadjuk el. Ebben szerepelnie kell a munkáltató nevének, a munkaviszony kezdetének, végének (ha van), a munkakörnek, valamint a munkabérnek.

Amennyiben a finanszírozott eszközt külföldön kívánja használni, írásos kérelemre 3 hónapra szóló külföldi engedélyt tudunk kiállítani a kérelem beérkezését követő 72 órán belül, vagy személyes ügyfélszolgálatunkon azonnal.

Az engedély csak a határátlépésre jogosít, a finanszírozott gépjárművet külföldön forgalomba helyezni, másik rendszámmal ellátni nem lehet.

Üdv:

Hiteldoki