2010.05.04. 17:47

Tisztelt Hiteldoktor,

egy Suzuki RMZ 450-es krosszmotort szeretnék vásárolni hitelátvállalással, nem tudom, ilyenkor mit kell tennem. A hitelátvállaláshoz a banknak el kell bírálnia valamit a jövedelmemmel kapcsolatban? Vagy csak szerződést kell írni? Fogalmam sincs, mit kell csinálni. Előre is köszönöm a segítségét.

Tisztelettel, Roland

Kedves Érdeklődő!

Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a hitelkérelem (az átvállalás is ennek minősül) elbírálásának feltételeit minden finanszírozó saját hatáskörben határozza meg. A finanszírozónak lehetősége van az adott ügylethez a standart dokumentumoktól eltérő vagy azon túl plusz dokumentumok bekérésére.

Érdemes lenne a finanszírozó társaság ügyfélszolgálatával felvenni a kapcsolatot, annak érdekében, hogy megismerje az átvállaláshoz kapcsolódó ügymenetet és a szükséges dokumentumok körét.

Üdvözlettel
Hiteldoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.