2011.08.11. 15:02

Tisztelt Hiteldoktor!

Abban kérném a tanácsát, hogy vettem 1 éve a Suzukinál egy Splash-t. Azt hirdették, hogy ha megveszem 1 évig állják a törlesztést, ennek ellenére semmit sem fizettek. Sajnos a hitelszerződésben nincs benne ez az akció. Csak tannukkal rendelkezem, olyannal is aki ott dolgozott! Illetve irtak egy nyilatkozatot amit átküldtek emailbe de nem irták alá. Ilyenkor hova tudok fordulni?

Köszönettel: Anikó

Kedves Anikó!

Minden esetben az Ön által aláírt és elfogadott hitel szerződés a mérvadó a felvett hitel fizetési paramétereit illetően. Amennyiben a szerződése nem tartalmazza az Ön által említett kedvezményt úgy azt a hitelezővel szemben érvényesíttetni nem tudja.

Érdemes lenne a kereskedővel felvenni a kapcsolatot a rendelkezésére álló kedvezményről szóló nyilatkozattal kapcsolatban felmerülő vitás kérdések tisztázása érdekében.

A kereskedések és a hitelintézetek felügyeleti szerve a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, melynek elérhetősége a következő:

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete - 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

Levélcím: 1535 Budapest 114. Pf. 777. Telefon: 06-40-203-776 http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_panaszavan

Üdvözlettel:
Hiteldoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.