Német rendszámot a csótány-Mercire?

2012.02.08. 11:42

Tisztelt Hiteldoktor!

Autóvásárlás előtt állok és sikerült megtalálnom az ideális jelöltet, konkrétan egy Mercedes CLS 320 CDI/ CLS 350 van szó. A magyar autópiaci árakat (6 M Ft-ról indul) a németországi árakkal (~4,7 M Ft) összehasonlítva arra a következtetésre jutottam, hogy Németországból fogom megvenni az első felsőkategóriás autómat. A kocsit továbbra is német rendszámmal használnám. Milyen lehetőségeim vannak az autó német rendszámmal való használatára és németországi finanszírozására?

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által feltett kérdésre nem áll módunkban válaszolni, mivel a külföldi bankok finanszírozási lehetőségeiről, feltételeiről nem rendelkezünk információval.

Annyit azonban érdemes tudni, hogy amennyiben a külföldi finanszírozás ügyében nem jár sikerrel, magyar finanszírozásra csak akkor lesz lehetőség, ha az autót Magyarországon forgalomba helyezik, azaz magyar rendszámmal látják el.

Tisztelettel:
Hiteldoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.