Casco egy hétre?

2002.02.09. 00:23

A munkáltatom csak akkor engedélyezi, hogy hivatalos útra saját gépkocsival utazzak, ha az autónak van érvényes Casco biztosítása.

Tisztelt Kárszakértő!

Nem teljesen ide vágó téma, de nem tudok alkalmasabb fórumról:

A munkáltatom csak akkor engedélyezi, hogy hivatalos útra saját gépkocsival utazzak (és akkor téríti a költségeket), ha az autónak van érvényes Casco biztosítása. Kérdésem az, hogy lehet-e valamelyik biztosítónál rövid időre (egy hét - egy hónap) szóló biztosítást kötni egy-egy ilyen utazás alkalmával? Ha nem Cascót, akkor esetleg valami mást, ami ugyanazokra a kockázatokra vonatkozik.

Köszönettel:
Kerner Zsolt
(2002. 01. 21.)


Tisztelt Uram!

Tudtommal egyhetes casco biztosítás egyik biztosító társaságnál sem köthető. A biztosítási időszak egy év.
Más biztosítási módozat, amely a casco-nak megfelelően a gépjárműben keletkezett károkat téríti - kivéve a kötelező felelősségbiztosítást-, szintén nincs.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Allianz Hungária Biztosító Rt. szakértőjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértő válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértő rovatunkban olvashatják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.