Saját becslés?

2002.05.30. 00:25

Természetesen a kárkori értéket több tényező is befolyásolja, többek között a gépkocsi állapota, melybe beletartozik a korábban végzett felújítás is.

Tisztelt Hölgyem!

Totálkárosra tört az autóm, és a biztosítótól azt az információt kaptam, hogy az autó jelenlegi értékét nem az Eurotax katalógus alapján, hanem egy saját számítógépes rendszerrel állapítják meg.

Kérdésem, hogy ez így korrekt-e, hiszen az egy hónappal ezelőtti teljes szervizt, ami kb. 200 ezer Ft volt, nem veszik figyelembe.

Köszönettel
Őrhalmi Krisztián
(2002. 04. 23.)

Tisztelt Uram!

Egy gépkocsi káridőponti értékének a kiszámítását többféle módon el lehet végezni, de annak mindenkor a piaci viszonyokat kell tükröznie. Természetesen a kárkori értéket több tényező is befolyásolja, többek között a gépkocsi állapota, melybe beletartozik a korábban végzett felújítás is. Így az Ön esetében figyelembe fogják venni az egy hónappal ezelőtti szervizt.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Allianz Hungária Biztosító Rt. szakértőjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértő válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértő rovatunkban olvashatják.

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.