Rádió biztosítása II.

2002.10.16. 13:12

Egy 7 éves autó esetében ha a rádió is biztosítva van, akkor a biztosító úgy vesz fel biztosítási összeget, hogy azért semilyen szolgáltatást nem kell, hogy nyújtson?

Tisztelt Szekeres Mária!

Olvasva válaszát Vörös Csabának (2002.10.02) némileg nem értem a számítást. Ennek alapján egy 7 éves autó esetében ha a rádió is biztosítva van, akkor a biztosító úgy vesz fel biztosítási összeget, hogy azért semilyen szolgáltatást nem kell, hogy nyújtson? Rendjén van ez így?

Köszönettel várom válaszát,
tisztelettel: Szalay Károly

Tisztelt Szalay Károly!

A biztosító a 7 éves autórádió után is nyújt szolgáltatást. Amortizációt csak egy bizonyos szintig számolnak el, azután már nincs levonás. Így kár esetén mindenképpen fizet a biztosító.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és az Allianz Hungária Biztosító Rt. szakértőjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértő válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértő rovatunkban olvashatják.

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.