2000.12.01. 10:41

A Casco-biztosítások díjaiban az autó évjárata miatt vannak-e különbségek?

Tisztelt Kárszakértő,

A Casco-biztosítások díjaiban az autó évjárata miatt vannak-e különbségek? Tehát a 4 éves Renault Megane tulajdonosának ugyanannyi a Casco-ja, mintha új Megane-ja lenne?

(Modellváltás ennél a típusnál nem volt azóta)

üdvözlettel

Torsa János

Tisztelt Torsa János Úr !

A casco díjbesorolás az EUROTAX katalógus alapján készül, melyben gyakori, hogy egy modell esetében az új és a két-három éves gépkocsi besorolása megegyezik. Ezért előfordulhat a casco díjakban is az egyezőség. Általában 5 év feletti járművekre lehet kedvezőbb díjtétellel biztosítást kötni.

Tisztelettel:

Szekeres Mária


Hungária Biztosító

Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Hungária Biztosító szakértõjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértõ válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértõ rovatunkban olvashatják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.