Koccanás után elromlott a klíma

2001.06.28. 17:22

Nem tűnt komolynak az ütközés, bár a gépháztetőt cserélni kellett. Elsőre nem látszott komolyabb belső sérülés. Az eset után egy héttel észrevettem, hogy a klíma nem működik, pedig a koccanás után is használtam még.

Tisztelt Hölgyem!

Egy hónapja volt egy koccanásos balesetem, melyben az autóm eleje sérült meg. Nem tűnt komolynak, bár a gépháztetőt cserélni kellett. Elsőre nem látszott komolyabb belső sérülés. Az eset után egy héttel észrevettem, hogy a klíma nem működik, pedig a koccanás után is használtam még.
A szervizben az autó javítása után azt válaszolták, hogy mivel a klímán nem látható sérülés, vigyem el külön megnézetni. Kérdezem és, hogyan tudom esetleg elérni azt, hogy ha tényleg csak egy tömítés elmozdulása okozta a gáz elszállást, akkor elismerjék a koccanás következményeként, és ezzel együtt a feltöltést is kifizesse a biztosító. (ha már külön megköttették velem a klímára a biztosítást?!)

Várom szíves válaszát, egy károsult
(2001. 06. 03.)

Tisztelt Uram!

Javaslom, hogy a kárt rendező egységnél kérjen pótszemlét a klímára. A szakértői szemlén tudják megállapítani, hogy a klíma sérülése ok-okozati összefüggésben van- e a korábbi balesettel, s így téríthető-e.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Hungária Biztosító szakértőjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértő válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértő rovatunkban olvashatják.

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.