Önrész az üvegkáron

2001.07.23. 12:10

Természetesen az információ, amit adtam, helytálló. Az üvegkárok esetében nincs fix önrész, csak a százalékos. Ajánlom szíves figyelmébe a gépjármű casco biztosítás feltételei IV. fejezetét, mely a kiegészítő üvegbiztosítással foglalkozik, s ennek a fejezetnek a 7. pontja rendelkezik az önrészesedés mértékéről.

Kedves szakértő!

Sajnos eléggé rosszul tudja, amit közzé tett a Totalcar-on, mivel a biztosítóknál az önrész tényleg százalékos mértékű, de a szerződésen van egy minimális fix összeg is pl. 10%, de min. 50 ezer forint.

Tisztelettel
Szelez
(2001. 07. 18.)

Kedves Uram !

Természetesen az információ, amit adtam, helytálló. Az üvegkárok esetében nincs fix önrész, csak a százalékos. Ajánlom szíves figyelmébe a gépjármű casco biztosítás feltételei IV. fejezetét, mely a kiegészítő üvegbiztosítással foglalkozik, s ennek a fejezetnek a 7. pontja rendelkezik az önrészesedés mértékéről. Egyértelmű, hogy a kár összegének a szerződésben meghatározott százalékát viseli a biztosított, káreseményenként.

Köszönettel vettem jelzését, s örülök, hogy segíthettem a kérdés tisztázásában.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Hungária Biztosító szakérto~jéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakérto~ válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakérto~ rovatunkban olvashatják. "winkler" 2001.07.16 10:50 To: cc: Subject: FW: biztositas -----Original Message----- From: Szele Zoltán [mailto:szelez@freemail.hu] Sent: Monday, July 16, 2001 10:46 AM To: karszakerto@totalcar.hu Subject: biztositas

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.