Szélvédőtörés

2001.11.11. 19:22

A minap előttem egy munkagép haladt, egy felverődött kavics felpattant az első szélvédőmre, melyen láthatóan egy kis lyuk keletkezett, néhány óra múlva elindult a repedés.

Tisztelt kárszakértő!
Környékünkön hetek óta útjavítási munkálatok folynak. A minap előttem egy munkagép haladt, egy felverődött kavics felpattant az első szélvédőmre, melyen láthatóan egy kis lyuk keletkezett, néhány óra múlva elindult a repedés. Kérdésem, káromat rendezhetem e a munkagép kötelező biztosítására (a vezetőt rögtön megállítottam, a rendszámát ferlírtam).

Köszönettel, egy károsult
(2001. 09. 26.)

Tisztelt Hölgyem !

Azt javaslom, hogy a károkozó biztosítójánál jelentse be a káreseményt. A bejelentéshez a rendszámon kívül kellene a károkozó nyilatkozata is, hogy elismeri a felelősségét, illetve egy leírás arról, hogyan történt a káresemény.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Allianz Hungária Biztosító Rt. szakértőjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértő válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértő rovatunkban olvashatják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.