2011.09.14. 12:01

Budapest belvárosában parkoltam nemrég, amikor nagy vihar volt. Először nem értettem, amikor visszaértem az autómhoz, hogy miért tört be a hátsó szélvédő, mert üvegszilánkokon kívül semmit nem találtam a környéken, ami okozhatta a kárt. Aztán miközben tébláboltam az autó mögött, észrevettem, hogy nem csak az autóüveg szilánkjai, hanem rendes ablaküveg is csikorog a talpam alatt, amiből arra következtetek, hogy egy becsapódó, kitörő ablaktábla eshetett le, és az törte be a hátsó szélvédőmet. Ilyenkor ki téríti meg a káromat? Kihez forduljak először?

Kérdéséből arra következtetek, hogy egy ház előtt parkolt. A ház közös képviselőjét kell megkeresnie,mert amennyiben a ház rendelkezik társasház biztosítással annak terhére rendezhető a káresemény.

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.