2012.10.18. 13:44

Tisztelt Biztosításdoktor!

Egy szemből jövő autós állítólag olajfolt miatt megcsúszott a kanyarban és kiegyenesítette azt, ahol pont én haladtam. Az autóm összetört. A rendőrség az ügyet lezárta, mivel a felelős nem állapítható meg.Kötelező állítólag erre nem fizet.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Érdeklődő!

Az úton Ön leírása alapján a saját sávjában szabályosan közlekedett, amikor a szemben jövő gépjármű saját sávjának elhagyásával a gépjárművének csapódott. A bekövetkezett baleset szempontjából mindegy, hogy az úton lévő olajfolt vagy pedig helytelenül megválasztott sebesség miatt történt az ütközés. Önt vétlen félként megilleti a kártérítés, amelyet a részes fél biztosítójától igényelhet a dokumentumok benyújtásával.

A rendőrsági határozat a közútat beszennyezővel zárult le, Ön a már több írásomban is említett egyetemleges felelősség alapján kérheti a kárának megtérítését.

Üdvözettel:

Horváth László pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.