2012.10.31. 15:12

Tisztelt Biztosításdoktor!

A minap lettem rá figyelmes, hogy autómon bonus 8-ról nem akar emelkedni a besorolás. 1999 vettem az autót újonnan (Suzuki Swift 1,3glx) és 2008-ban okoztam egy kárt. Azóta 2010-ben csökkentették b10-ről b8-ra, de azóta az évenkénti emelkedés nem jött létre. Miért van ez, kell-e tennem valamit, vagy csak én értettem valamit félre?

Köszönettel: V. Márton

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében említett károkozás által a megszerzett bonus fokozata két kategóriával visszasorolásra került 2010-es évben.A tárgyévet követően, minden balesetmentes év után a bonus fokozat egyet lép előre amíg ismételten el nem éri a maximális kedvezményt a B10 -es fokozatot. A kedvezményes díj / bonus fokozat/ beállítása végett forduljon a szerződését kezelő illetékes biztosítótársasághoz és jelezze a részemre leírtakat.

Üdvözlettel:

Horváth László

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.