Magasabbak az új biztosítási díjjak?

2012.11.07. 13:26

Tisztelt Biztosításdoktor,

1997-es évjáratú Renault Mégane Classic RT tulajdonos vagyok. Az eddigi évek tapasztalata alapján idén is utánanéztem a 2013 évre vonatkozó KGFB díjaknak. Megdöbbenve tapasztalom, hogy nem lettek olcsóbbak a díjak! Az idei szolgáltatóm (Uniqua) a tavalyi 16 000 Ft-os díj (adóval) helyett kiküldött egy 26 000 Ft-os jövő évi díjat (adóval). Több alkusz cég oldalát átnéztem de a biztosítási adóval együtt sehol nem olcsóbb 20 000 Ft-nál. Bónusz fokozatom B4-re lép, és két éve éves díjfizetéssel rendezem a kifizetést. Felhívtam az Uniqua ügyfélszolgálatát, de nem tudtak választ adni a megnövekedett díjtételre. Miből adódik idén a megnövekedett díj minden szolgáltatónál. Lakcímem, autóm semmim nem változott csak a bonus fokozat lett jobb. Hamisak a reklámok, hogy idén még olcsóbban köthetek!!!

Köszönettel

Balogh Zoltán

Tisztelt Érdeklődő!

2013-as évre vonatkozó gépjármű kötelező felelősségbiztosítási díjakat a biztosító társaságok több szempont alapján /életkor, gépjármű,lakóhely stb./határozzák meg. Általánosságban a jövő évi díjak ismét 15-20% ot csökkentek. Az éves egyszeri inkasszós fizetési módot választók akár 30%-ot is megspórolhatnak. Az Ön esetében azt tanácsolom, kalkuláljon újra az alkuszi felületeken és ellenőrizze a megadott adatok helyességét és az igénybe vehető kedvezményeket.

Üdvözlettel

Horváth László pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.