2012.11.19. 12:11

Tisztelt Biztosításdoktor!

Ráfutásos koccanásom volt, amelyben a károsult autó, nem egyértelműen bizonyíthatóan hátsó lökhárító karcolást szenvedett. Egy kézzel írott A4-es papírt kitöltöttünk, az én és az ő adataival. az autó nem az én nevemen van. A károsult, szem- és fültanúk előtt jelezte, hogy nem kíván élni kártérítéssel. Így az ügyet befejezettnek tekinti. Ennek ellenére, egy 80e HUF-ról szóló papírt kaptam, mely fizetésre vagy bonusz megvoánsról szól. az autó nem az én nevemen van, és semmiféle hivatalos formanyomtatvány nem készült. Lehet-e fellebezni az ügyben a károkozó részéről? Előre is köszönöm a választ!

Tisztelt Érdeklődő!

A leveléből nem derül ki, de gondolom mint forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó rendelkezik biztosítással az adott gépjárműre, amellyel a károkozás történt.

Természetesen lehetősége van a kárrendezést lebonyolító biztosítótól tájékoztatást kérni a kifizetett összeg vonatkozásában,levélben a kárszámra való hivatkozással.Amennyiben a visszafizetést választja ez által a szerződés tehermentessé válik és a megszerzett bonus fokozat megmarad.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.