2012.11.19. 12:11

Tisztelt Biztosításdoktor!

Ráfutásos koccanásom volt, amelyben a károsult autó, nem egyértelműen bizonyíthatóan hátsó lökhárító karcolást szenvedett. Egy kézzel írott A4-es papírt kitöltöttünk, az én és az ő adataival. az autó nem az én nevemen van. A károsult, szem- és fültanúk előtt jelezte, hogy nem kíván élni kártérítéssel. Így az ügyet befejezettnek tekinti. Ennek ellenére, egy 80e HUF-ról szóló papírt kaptam, mely fizetésre vagy bonusz megvoánsról szól. az autó nem az én nevemen van, és semmiféle hivatalos formanyomtatvány nem készült. Lehet-e fellebezni az ügyben a károkozó részéről? Előre is köszönöm a választ!

Tisztelt Érdeklődő!

A leveléből nem derül ki, de gondolom mint forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó rendelkezik biztosítással az adott gépjárműre, amellyel a károkozás történt.

Természetesen lehetősége van a kárrendezést lebonyolító biztosítótól tájékoztatást kérni a kifizetett összeg vonatkozásában,levélben a kárszámra való hivatkozással.Amennyiben a visszafizetést választja ez által a szerződés tehermentessé válik és a megszerzett bonus fokozat megmarad.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.