2012.12.10. 10:39

Tisztelt Biztosításdoktor

Vettünk egy autót kereskedésben, ahol vállaltak minden ügyintézést így a biztosítást is ott intéztük. Kaptunk egy biztosítási ajánlatot és egy csekket illetve azt mondták, hogy a többit intézik továbbítják az illetékeseknek. A csekket be is fizettük, ami fél évre szólt. Miután nem jött a következő félévre a csekk érdeklődtünk a biztosítónál, ahol közölték, hogy nincs biztosítás az autón és mivel van egy másik autónk is, amin volt casco tartozás ebből a befizetésből rendezték. Az alkusz hímelt hámolt azt mondta rendezi az ügyet erre kaptunk egy 150e Ft-os csekket a félévi biztosításra. Úgy gondolom az alkusz hibázott és nekem kell ennek megfizetni az árát. Ebben kérném a segítségét, hogy milyen lehetőségeim vannak.

Tisztelettel:

Lázity Krisztián

Tisztelt Érdeklődő!

Az kereskedésben kötött gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződés mellékleteként kapott csekk alapján történt befizetés másik szerződésre díjtartozás esetén sem könyvelhető át, mivel megcímzett befizetésről van szó, és a két szerződés kötvényszáma eltérő. A levélben kapott fizetési értesítővel és a befizetett csekkel és a hozzá tartozó ajánlattal forduljon a biztosításait kezelő társasághoz kérve segítségüket a szerződések rendbetétele céljából.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.