2012.12.20. 12:46

Araszoltam a dugóban az Andrássy úton a középső sávban (a kocsiban rajtam kívül még 6 utas ült). Az előttem araszoló kocsi sávot váltott és megállt, én az ő helyére előregurultam, ahogy mozdult a sor, majd ismét megálltam. Tehát az a kocsi a velem párhuzamos biciklisávban állt, egy kicsivel mögöttem (kb. a fél kocsim magasságában). Pár pillanat múlva egy elég erős hangú ütést éreztem a kocsim hátsó részénél. Amikor kiszálltam láttam, hogy parkolni próbált a kocsi, és nekem ütközött, mert az ő orra parkolás közben belelógott az én sávomba.

Miután a másik fél nem ismerte el a felelősséget, a biztosító elutasította a kárbejelentésemet.

Minőségbiztosítási Osztály elutasította a panaszomat.

Mit lehet csinálni?

Tisztelettel:

Sz.E.

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján számomra egyértelmű a károkozó felelőssége amennyiben a baleset az Ön által leírtak alapján következett be. Mivel az Ön gépjárművében 6 utas is ült ezért a biztosítónak lehetősége van /volt/ a tanú nyilatkozatok beszerzésére és a sérült gépjárművek összeállítására is, amelyből a sérülések mértéke és iránya megállapítható. Önnek lehetősége van ismételten felülvizsgálatot kérni, az általam leírtak alapján, vagy a mai joggyakorlatnak megfelelően polgári peres úton igényt szerezni jogos követelésének.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.