2013.01.09. 11:19

Tisztelt Biztosításdoktor!

Lehet, sőt biztos, hogy nem jó helyen teszem fel kérdéseimet, de nem igazán találtam olyan oldalt, ahol válaszra lelnék (ha esetleg Ön mégis tud ilyet, akkor azt megköszönöm)!

Nagymamámnak van egy 50cm3-es Yamaha Mint robogója, de idős kora miatt Ő már nem használja. Szeretné nekem adni. Az adás-vételi szerződés anno ugye az Ő nevére lett elkészítve. Biztosítást kellene rá kötnöm, de nem tudom, hogy ilyenkor ezt ki intézheti, kinek a nevére lehet megkötni a biztosítást? A robogó átkerülhetne egyáltalán az én nevemre?

Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Tóth Edit

Tisztelt Érdeklődő!

Az ajándékozási szerződés tulajdonjog átruházási szerződésnek/ adás-vételi /minősül és a rajta szerepelő dátum időpontjától tud Ön a saját nevére gfb. szerződést kötni, Legegyszerűbben az internetes összehasonlító programok használatával, kiválasztva az adatok alapján Önnek megfelelő díjú ajánlatot.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.