2013.01.29. 11:50

Tisztelt Biztosításdoktor!

Fél éve vettem magánszemélytől egy autót, amin utólag káreset -törés- nyomait fedeztem fel. A tulajdonos persze nem igyekezett erről felvilágosítani engem. A kérdésem az, hogy adhat-e a biztosító felvilágosítást, esetleg valamiféle igazolást az eltitkolt káresetről, ha a kgfb-t ugyanannál a biztosítónál kötöttem meg, mint az előző tulajdonos?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Érdeklődő!

Levelében szerepelő dokumentum kiadásra a biztosítótársaság a jelenlegi törvényi szabályozás értelmében nem jogosult. A gépjármű előzménysérüléséből származó javítások,szakszervíz által készített állapotfelvétel alapján dokumentálhatóak, amelyek alapján az előző tulajdonoshoz fordulhat a korábbi baleseti sérülésből származó kártérítési igényével. Amennyiben jogi úton kívánja rendezni kárigényét a bíróság írásbeli kérésére a biztosító kiadja az Ön által kért információkat.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.