Nekem csúsztak, cserben hagytak

2013.02.05. 10:55

Tisztelt Biztosításdoktor!

A házunk előtt parkoló autómnak hétfőn neki csúsztak és cserben hagytak! Eddig nem tudtuk ki volt,de ma a szomszédom meg kérdezte,hogy lett-e baja az autómnak mert ő látta az eseményt és tudja ki volt! Természetesen nem ismeri el a kár okozást! Ilyenkor mi a teendő?

Köszönettel :Kitti

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben a levelében leírtak alapján a szomszédja látta a káreseményt és a gépjármű forgalmi rendszáma is rendelkezésre áll, úgy Ön a saját biztosítójához fordulhat, hogy rendszám alapján bocsássa rendelkezésére a károkozó biztosítójának nevét, ahol Ön a bejelentést megteheti.A baleset tanujának - szomszéd - nevét és elérhetőségét bocsássa a biztosító rendelkezésére a későbbi nyilatkozat megtételéhez.Cserbenhagyás révén rendőrségi feljelentéssel is élhet az elkövetővel szemben.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.