Miért vonták le az előzmény kárt?

2013.02.06. 13:31

A gépkocsimat totálkározta a biztositó. A levonásnál levontak 150 000 ft elözmény kár miatt. Az autóm volt sérülve, nem titkoltam, biztosítóban a javításokat számlára rendeztem a biztosítókkal.

A kárvelvételnél a rétegvastagság mérése igazolta a gépjármű szakszerú javításait.

Köszönöm a segítségét.

BI

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtakra válaszolva a kárrendezésben illetékes biztosítótársaság gazdasági totálkár esetében a káridőponti értéket a rendelkezésére álló eurotax program segítségével határozza meg figyelembe véve a gépjármű sajátosságait/ pl. műszaki vizsga ,tulajdonosok száma, esetleges előzmény sérülések stb./valamint a piaci adatokat. Amennyiben a gépjármű - leírása szerint - szakszerűen helyreállításra került a korábbi sérülésből kifolyólag, levélben kérje tájékoztatásukat és magyarázatukat a levont összegszerűségre vonatkozólag.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.