2013.02.08. 13:44

Tisztelt Biztosításdoktor!

Az előttem haladó autó által felvert kő sérülést okozott az autóm szélvédőjén. Most csak egy kis kipattanás, de ez bármelyik pillanatban szélvédőcserévé nőheti ki magát. Megvan a rendszám és a típus. Kit terhel a kár, a követ felcsapót, az út kezelőt, vagy engem? (két hónapja új szélvédő van az autóban)

Üdvözlettel:

Zsolt

Tisztelt Érdeklődő!

Levelében leírtak alapján rendelkezésre áll a károkozó gépjármű rendszáma amelynek,ismeretében az Ön biztosítója rendelkezésre tudja bocsátani az okozó biztosítójának nevét ahol a kárbejelentést megteheti. A kárbejelentést minden részletre kiterjedően tegye meg, és jelezze a biztosítónak, hogy a gépjárműben két hónapja szélvédőcsere történt. A felverődés amennyiben nem reped tovább javítással pár ezer forintért javítható.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.