Rendszám nélküli autónak mentem

2013.03.20. 13:55

1 hónappal ezelőtt az udvarunkból (enyhén lejtős, havas eső esett) tolattam ki, és véletlenül az autó bal hátső lökhárítójával beletolattam az út szélén forgalommal szemben , rendszám nélkül , jobb első lámpa testtel nem rendelkező Skode Octavia (Kb 12 éves)jobb sárvédőjébe. Az autó kb 8 hónapja áll a ilyen állapotban. Azért áll ott mert a szomszéd autószerelő és a közterületen tárolja az autót. A Skoda a kapuból való kiállást megnehezíti mert a fordulás ivébe beleér. ha feljebb állna kb 2 m -rel nem lett volna esély beletolatni.

Kérdésem mit tegyek, hogy jelentsem a kárt és kinek?

Tisztelettel : Molnár Csaba

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtakra válaszolva az Ön saját biztosítójának jelentse be az okozott kárt, amelyre akár interneten is lehetősége van a biztosító honlapján.

Előzetesen azonban vegye fel a kapcsolatot a gépjárművet tároló szomszéd autószerelővel, hogy a gépjármű tulajdonosát a bejelentésben nevesíthesse, és az Ön adatait és biztosítójának nevét megadja.

Az Ön biztosítójának kárszakértője majd a károsult bejelentését követően szemlézi a gépjárművet és meghatározza a kártérítési összeget.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.