2013.03.27. 11:24

Szabályosan parkoló gépkocsimban kárt okozott egy céges autó. A baleseti bejelentő lapot a cég arra jogosult munkatársa aláírta,majd a biztosító leveleiben arra hivatkozott, hogy a baleset a mindkét fél által elismert módon nem valósulhatott meg. Hivatkozott a biztosító arra is, hogy többször megkeresték a céget, azonban a jogosultak nem nyilatkoztak. A biztosító nem indokolta döntését érthetően, feltételezhető, hogy a felellősségvállalási nyilatkozat hiánya miatt nem fizetnek? Ilyen esetben csak bírósághoz fordulni?

Üdvözlettel:

Attila

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján kérjen a kárrendezésben illetékes biztosítótársaságnál felülvizsgálatot,mert a bejelentő lapon a helyszínen jelen lévő gépjárművezető a felelősségét elismerte. A két gépjármű összeállítását is kérheti a sérülések azonosítása végett. A biztosítótársaság által leírt elutasítási indokkal kapcsolatosan kérjen részletes tájékoztatást.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.