Elfolyt az olajam, mit fizet a biztosító?

2013.08.26. 15:52

Tisztelt Biztositásdoktor.

Lassú járművem menet közben kilyukadt hidraulika csöve olajszennyezést okozott az aszfalton. Rendelkezem kötelező felelősségbiztosítással. Megtéríti-e az esetleges útjavítás vagy tisztítás költségeit a biztosító?

Köszönettel: Balazs

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtakat a gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződése - amely a gépjármű mint veszélyes üzem által okozott károkra nyújt fedezetet - alapján téríti meg az Ön biztosítótója. A biztosítójának nevét bocsássa rendelkezésére az kártérítési igénnyel Önhöz forduló cégnek akik a biztosítójával közvetlenül beadhatják a kártérítési igényüket. Természetesen az Ön felelősség vállalási nyilatkozatára és kárleírására is szüksége lesz a biztosítójának a kárrendezés lebonyolításához.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.