Nem fizet a biztosító, rajtunk követelik a javítást

2013.09.20. 10:41

Kedves Biztosításdoki!

Kb. egy évvel ezelőtt a Nagykörútön, előzés közben egy külföldi rendszámú BMW meghúzta az autónk bal hátsó sarkát. A söfőr (egy angol hölgy) megállt, beismerte felelősségét, kitöltöttük a szükséges papírokat. Az autót elvittem a márkaszervizbe, kicserélték a hátsó lökhárítót. El is felejtettem az ügyet.

Aztán jelentkezett a szerviz, hogy a biztosító nem fizet, ezért rajtunk kívánja behajtani a javítás díját.

A MABISZ azt állítja, nem tudták beazonosítani az autót rendszám alapján. Vannak fényképeim a vétkes autó és a sofőr papírjairól, adatairól, mindenről. Több, mint 200 ezer Forintról van szó, mit tehetek ez ügyben?

Köszönettel: Agócs Péter

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján rendelkezésére állnak a károkozó gépjárűről készített fotók valamint a gépjárművet vezető személy dokumentumai, adatai. Ezen információkat kérem bocsássa a MABISZ rendelkezésére mert a gépjármű beazonosíthatóságában ezen információk nagy segítséget nyújthatnak.Kérje közreműködésüket levélben ezen a jármű beazonosítására és a kár rendezésében illetékes biztosítótársaság felkutatásában.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.