2013.10.07. 11:58

Kedves Biztosításdoktor,

kedd hajnalban egy közel három méteres faág szakadt a Honvéd Kórház előtt - amúgy fizetős parkoló részen parkoló kocsimra -, szerencsére csak ablakom törött. Reggel észlelvén a történteket, a közteresekkel történt telefon után rendőrt hívtam, de nem írtak jelentést, csak beszóltak cb-n, hogy igazolják a történteket, azt mondták, hogy az XIII. kerületi önkormányzathoz forduljak kárigényemmel. Fotó van, rendőr jelvényszám van, jelentést leadták, milyen osztályhoz forduljak az önkormányzatnál és milyen esélyem van arra, hogy fizessen az Önkormányzat? (számla az őrzött parkolóról, ablakcseréről van - lesz). A faág csonkja amúgy korhadt volt, vihar nem volt, viszont sanszos, hogy akár a kórház előtti / Róbert Lajos körúti építkezési forgalom (markolók, daruk) is megbolygathatták a fát, de a munkások hajnal 4-kor mondták, hogy leszakadt, akkor nem járt arra semmi, és ők húzták be az építkezésre a letört farészt.

Köszönöm válaszát, üdvözlettel: bosszús autós

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által leírtakat megerősítve kérem forduljon az illetékes Önkormányzat ügyfélszolgálatához. Az önkormányzat honlapján tájékozódhat az elérhetőségükről, ingyenesen hívható zöldszámmal rendelkeznek. A honlap témák A-Z-ig fül lenyitása után bejelentések, panaszok menüpontban megteheti az említett zöldszámon a bejelentést és információt kaphat a további teendőkkel kapcsolatosan.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.