2013.10.10. 12:00

Szeptember 18-án biztositóm felmondta a szerződést, mert hátralékom volt. Október 1-én totálkárosra törtem autómat egy árokban. Szeretném kifizetni a hátralékot, és kivonatni a forgalomból végleg a kocsit. Mi a teendőm, el tudom-e kerülni a büntetést, hisz igy is nagy a károm. Előzőleg a kocsi rossz volt 3 hónapig.

Köszönettel

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által leírtak alapján a balesetben totálkárosra tört gépjárműre kötött új szerződés esetén kellene Önnek fedezetlenségi díjat fizetni a megszűnés napjától az új szerződés megkötéséig. Jelen esetben ez nem áll fent, de új gépjármű vásárlása esetén a kárnyilvántartóból történő lekérdezést követően az új biztosító az előzmény szerződésre járó fedezetlenségi díjat kérheti Öntő a forgalomból kivonás napjáig.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.