2013.11.04. 11:41

Üdvözlöm.

Külföldön élek egy ideje, és itt vásároltam egy autót. A Magyarországon meglévő autóm feleslegessé vált, és eladásra fog kerülni hamarosan. Az itteni biztosítótársaságnál azt mondták, hogy a Magyar bónuszomat jóvá tudják írni, csak hozzak róla igazolást. A kérdésem az lenne, hogy milyen igazolást kell kérnem a magyar biztosítótól? Finnországban élek,de gondolom az EU-n belül egyforma az ügyintézés. Mostanában sokan mennek külföldre, és lehet nem is tudnak erről a lehetőségről. Köszönöm válaszát.

Üdvözlettel: Attila

Tisztelt Érdeklődő!

A jelenlegi hatályos törvényi szabályozás értelmében törlésértesítőt tud kérni az illetékes biztosítótársaságtól a gépjármű eladását követően amelyen szerepel a jelenlegi bonusz fokozata is. Hivatalos fordítást követően az Ön külföldi biztosítója a helyi szabályozás mértékének megfelelően figyelembe fogja venni a biztosítási kedvezmények megállapításánál.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.