Lejárt a jogsim, mire számíthatok?

2014.02.12. 10:23

Tisztelt cím.

Sajnos figyelmetlenségem miatt balesetet okztam egy egyenrangú útkereszteződésben. Jobbról jövőnek nem adtam meg az elsőbbséget,aki az autóm oldalába ütközött. Sajnos a baleseti bejelentő kitöltésekor vettem észre hogy lejárt a kategóriám érvényessége. Mivel én mindvégig abban a hitben voltam hogy a jogsi lejárta az az elején lévő dátum. Ami 2017. Viszont nem tudtam hogy hátul is kell nézni és a kategóriám már több mint egy éve lejárt. 2 nap múlva megcsináltam az orvosit, ami rendben volt.  A kötelező elvileg rendben. Mire számithatok a biztositó felől?

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján a vezetői engedélye a baleset okozását követő 2 nappal változatlan feltételekkel megújításra került, tehát egészségügyi állapotában nem állt be időközben olyan változás, amely a balesettel okozati összefüggésbe hozható, és a károsult részére nyújtandó kártérítést befolyásolná. Kérem az új jogosítványának másolatát bocsássa a rendezésben illetékes biztosítója rendelkezésére, amely a kárrendezési okiratok közé csatolásra kerülhet.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.