2014.09.09. 11:16

Tisztelt Biztosításdoktor!

Olyan problémám lenne, hogy az utcánkba szennyvíz kialakítás van folyamatban és ezzel együtt feltörték az aszfaltot kavicsok hevernek rajta és az aszfalt burkolaton egyaránt!

Most a gépkocsimon felfedeztem több kavics felverődés okozta sérülést! Lehet valahogy bizonyítani hogy azért van, mert az építés miatt kavicsok vannak az úton és a felverődés okozta a sérülést, és valaki megtérítse a károm! Előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Tiba István

Tisztelt Érdeklődő!

A gépjárművön lévő kavicsnyomok bizonyítása meglehetősen kétséges, hiszen - bár írta, hogy javítás van az utcában - bárhol szerezhette őket, nem bizonyított melyik gépjármű verte fel a kavicsot.

Amennyiben rendelkezik casco biztosítási szerződéssel ezen módozat terhére, amennyiben a vállalt önrészesedés felett van a keletkezett sérülés nagysága - kárszakértő bejelentéskor tájékoztatja - akkor ezen módozat terhére rendezhető a káresemény.

Célszerű lenne a burkolatjavítás idejére a további károk megelőzése céljából szomszédos utcát választani a parkolásra.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.