2014.09.17. 16:09

Tisztelt Cím!

2003-as Opel Corsámba egy pénzszállító ütközött. A felelősségét elismerte, rendőrségi jegyzőkönyv is készült. Az autó bal felén szinte az egész felületen végigment. Légzsák nem nyílt ki. Kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben fizet-e annyit a biztosító hogy megcsináltassam, bontott alkatrészekkel. 2 ajtó, plusz fújás.

Tisztelt Érdeklődő!

A károkozó gépjármű kötelező felelősségbiztosítójának kárszakértője,a kárfelvétel során tájékoztatni fogja Önt a lehetőségekről amelyekkel a kártérítési eljárás során élhet, beleértve a javítási költséghatárokat is. Természetesen bontott alkatrészekkel történő helyreállítás során, a gépjármű alkatrészeinek esetleges avultatása mérsékelhető, kiküszöbölhető. Célszerű a javítás megkezdése előtt a gépjármű várható helyreállítási költségéről a szerviztől árajánlatot kérni, és a biztosítótársasággal egyeztetni.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.