Kinyomtathatom-e az igazolást?

2014.11.14. 10:12

Kedves Biztosításdoktor!

Kötelező gépjármű felelősség-biztosításomat a Groupama Garancia Biztosítónál online kötöttem meg és átutalással fizettem be. A biztosító pdf formátumban kiküld egy igazoló lapot, a kérdésem az lenne ezzel -a kinyomtatott változattal- tudom igazolni a rendőrnek, hogy gépjárművemre van biztosítás. Nem vagyok benne biztos, hogy ez hiteles neki. Tavaly még bementem kérni egy igazolást, de ha nem szükséges a sorban állást elkerülném.

Köszönettel: Imre

Tisztelt Érdeklődő!

A biztosítótársaság által digitális formátumban kiküldött fedezetigazolást a közúti ellenőrzés során az intézkedő hatósági személy elfogadja. Lehetősége van a befizetési bizonylat alapján zöldkártyát kérni a biztosítótársaságtól,a díjjal fedezett időszakra amelyet postai úton küldenek meg az Ön részére.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.