Kivonták a kocsit, újra forgalomba helyeznénk

2015.01.16. 11:44

Tisztelt Biztosításdoktor!

Autónkat díjnemfizetés miatt kivonták a forgalomból. Anyagi helyzetünk nem engedte ennek rendezését. Sajnos ez az összeg annyira rúg hogy ezt egyben rendezni nem tudnánk, de szeretnék autónkat ha van rá mód újra forgalomba helyezni. Jelenleg műszaki nincs rajta és ideiglenesen kivan vonva a forgalomból. Mit javasol?

Tisztelettel és köszönettel: Gergő

Tisztelt Érdeklődő!

A leírtak alapján az ismételt forgalomba helyezés csak a biztosítási díj kifizetésével oldható meg. A megszűnés napjától újrakötésig járó időszakra számított fedezetlenségi díjat és a biztosítás díját a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartónak kell kifizetnie. A helyileg illetékes okmányirodában tudnak Önnek felvilágosítást adni, a jármű ismételt üzembe helyezésével kapcsolatos teendőkről.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.