2015.03.03. 10:51

Üdvözlöm!

Minap kisvárosi társasházunk garázsfeljáróján parkoltam (A garázs tulajdonosának engedélyével, ugyanis a parkolóban nem volt hely) és reggelre egy méretes jégtábla némi hóval kísérve rácsúszott a tetőről a lent parkoló autómra, berepesztve ezzel a szélvédőt illetve behorpasztva a motorháztetőt.

A társasház közös képviselője elismerte, és a háznak van biztosítása is. Ilyen esetben kihez és milyen dokumentumokkal kell fordulnom kárbejelntési igényemmel?

Előre is köszönöm válaszát!

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján a társasház közös képviselője által aláírt felelősségvállalási nyilatkozatta - amely tartalmazza a biztosítási szerződés kötvényszámát - kérem keresse fel a társasház biztosítási szerződését kezelő biztosítótársaságot és tegye meg kárbejelentését.

A bejelentéshez szükséges lesz a gépjármű forgalmi engedélye valamint a kárbejelentőt részletesen töltse ki a bekövetkezett káreseményre vonatkozólag. A biztosító kárszakértője a gépjárművet ezt követően szemlézni fogja.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.