Meghúzták az autómat, mit tehetek?

2015.03.17. 11:13

Tisztelt Biztosításdoktor!

A mai napon, miután végeztem az iskolában, arra lettem figyelmes, hogy az autón egy felelőtlen ajtónyitásból származó sérülés található. Reggel amikor leparkoltam, a feltehetőleg a kárt okozó autó már bent állt a parkolóban így tudom az autó pontos típusát és színét is. Ebben az esetben van-e olyan lehetőség amivel megoldható lenne az én problémám? Valamilyen módon kérhető kártérítés akár a tulajdonostól akár az autó biztosítójától?

Tisztelt Érdeklődő!

A részemre leírtakból nem tudom megítélni, melyik oldalon és ki nyitotta Önre a gépkocsi ajtaját. Javaslom a gépjármű tulajdonosának ( üzemben tartójának ) előzetes megkeresését, és a káresemény körülményeinek tisztázását. Amennyiben az Okozó jármű kiléte ismeretlen marad amennyiben rendelkezik casco biztosítással ezen módozat terhére rendeztethető a káresemény.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.