2015.03.29. 10:13

Tisztelt Biztosításdoktor!

Gépkocsinkat a házunk előtti parkolóban meghúzták. A mellettünk parkoló Mazdás "hölgy" nem tudott elsőre kiállni, ezért lendületből még egyszer megpróbálta és így sikerült. Az autó hátsó lökhárítója illetve egy oldalelem bánta. Mindezt a feleségem az ablakból látta, de mire leért a "hölgy" elhúzott. A kárt utólag nem hajlandó elismerni, holott az ő autóján is vannak a dolognak nyomai. Külön a feleségemen kívül tanú nincs. A károkozó a házunkban lakik, tehát elérhető.

Előre is köszönöm válaszát.

Tisztelt Érdeklődő!

A leírtak alapján a kár bekövetkezésére van tanú hiszen az Ön felesége látta a káreseményt. Amennyiben a hölgy nem hajlandó elismerni a káreseményt Ön utólagos rendőrségi feljelentéssel élhet, valamint kérem forduljon saját biztosítójához ahol rendelkezésre bocsátják a károkozó rendszáma alapján az ő biztosítójának a nevét ahol bejelentését megteheti, felesége tanúnyilatkozatot tehet, valamint a biztosítótársaság kárszakértője együttes helyszíni szemle alkalmával meggyőződhet a baleset bekövetkezéséről és a sérülések mértékéről.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.