Meghúztam egy kocsit, mit tegyek?

2015.04.02. 14:19

Üdvözlöm!

Olyan problémám lenne, hogy Németországban élünk kint és a minap véletlenül parkolás közben meghúztam egy másik autót. Mivel megijedtem, eljöttem a helyszínről. Fogalmam sincs, hogy látta-e bárki is.

Most mit tegyek? Várhatok feljelentést, hogy ha valaki látta a rendszámomat? Az autó magyar rendszámos és idekint még sosem állítottak meg a rendőrök és semmi gondunk nem volt. De így most lehet, hogy ha feljelentek akkor keresni fognak?

Tisztelt Érdeklődő!

A legjobb megoldás ha nem várja meg a feljelentést, hanem visszamegy a helyszínre és megpróbálja a gépjármű tulajdonosát megkeresni és baleseti bejelentő vagy kárbejelentő kitöltésével esetegesen amennyiben nem kívánja biztosítóját bevonni egyezségi megállapodással készpénzben rendezheti az okozott káreseményt.

Amennyiben nem jár sikerrel lehetséges, a feljelentés miatti bírság kiszabása Önnel szemben, cserbenhagyás miatt.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.