Még sosem jöttek belém, tudatlan vagyok

2015.04.16. 14:01

Üdvözlöm,

Sajnos 1 órával ezelőtt belém jöttek hátulról. Álltam. Indexeltem, balra szerettem volna bekanyarodni, mikor hátulról belém jöttek. A jobb hátulját kapta el eltört a lámpa, a lökhárító a csomagtérajtónál kb egy egy centis hézag keletkezett, valamint a tankajtó környéke gyűrődött. A másik sofőr elismerte vétkességét, ezt fel is tüntette a betétlapon.

Az autóm egy 1995-ös F Astra, azonban a lökhárító nem gyári volt. Egy ritka Irmscher lökhárító volt rajta ami jóval nagyobb értékű mint a gyári. Mire lehet ilyenkor számítani? Még sosem jöttek belém, így teljesen tudatlan vagyok.

Egyáltalán mire számíthatok a káromat, teljesen kifizeti a biztosító? A nagyobb értékű lökhárítómat figyelembe fogják venni, ami teljesen tropa lett? Köszönöm a segítséget, hálás vagyok bármilyen tanácsért.

Tisztelt Érdeklődő!

A balesetben sérült gépjármű kárfelvételekor kérem jelezze a kárrendezésben illetékes biztosítótársaság által küldött kárszakértőnek a gépjármű széria felszereltségén túlmutató nagyobb értékű lökhárítóval volt a gépjármű felszerelve. Amennyiben ezen alkatrész dokumentációjával számlájával is rendelkezik annak másolatát szinté bocsássa a szákértő rendelkezésére.

A káresemény rendezése a másik / károkozó/ fél gépjármű kötelező felelősségbiztosítása, felelősségvállalási nyilatkozata alapján fog történni. Az illetékes biztosítótársaság kárügyintézője tájékoztatni fogja Önt az esetlegesen még rendezéshez szükséges benyújtandó dokumentumokról.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.