Drágább lesz a javítás, mint gondoltam

2015.05.15. 16:44

Tisztelt Biztosításdoktor!

A minap sajnos ráfutottam egy előttem haladó, majd hirtelen fékező autóra. A 4 autós sor utolsója voltam és csak én nem tudtam megállni. Sajnos kiderült, hogy az elején csak újrafényezésnek gondolt javítás mellett a hátfalat is javítani kell. Ez elvileg 150 ezer körül lenne vagy megy minden a hivatalos úton biztosítón keresztül.

A másik autó hátsó lökhárítója már korábban fényezve volt.

Kérdésem, hogy tudok-e bármi enyhítő dologra hivatkozni, hogy ne nekem kelljen fizetni a teljes összeget, mert nem bizonyítható teljes mértékben, hogy a hátfal miattam sérült?

Előre is köszönöm.

Tisztelt Érdeklődő!

A káreseményben sérült gépjármű szemléjét végző kárszakértő amennyiben előzmény sérülést talál a mostani ütközésben résztvevő gépjárművön azt más kárként rögzíti, és a térítendő tételek között nem fog szerepelni.

A saját biztosítóját a kárbejelentéskor informálja írásban részletesen az Ön által tapasztaltakról.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.