Parkolóban meghúzták az autómat, tehetek valamit?

2015.05.22. 13:18

Tisztelt Biztosításdoktor!

11 napja egy szálloda előtt a parkolóban nekitolattak az autómnak. A lökhárító kicsit lóg, az egyik lámpa kicsit az égbe világít, valamint megkaristolódott a jobb-első sárvédő és a lökhárító.

Nem voltam jelen, amikor mindez történt, viszont találtam a szélvédőn egy cetlit, feltehetően egy szemtanútól, aki leírta a vétkes autó típusát, színét és rendszámát. Mást, pl. telefonszámot nem. Én is emlékszem az autóra, ami mögé leparkoltam.

A típus és szín stimmel, viszont interneten rákeresve az adott rendszám nem ahhoz az autóhoz tartozik. Valószínűleg nem sikerült megjegyeznie a szemtanúnak. Próbáltam hasonló rendszámokra is rákeresni, egyik sem talált.

Kérdéseim: tehetek-e bármit ennyi idő után, hogy a javítás költségeit ne nekem kelljen állnom?

Köszönöm válaszát.

Tisztelt Érdeklődő!

A rendelkezésére álló rendszámot kérem bocsássa a saját gépjármű kötelező felelősségbiztosítását kezelő biztosítója rendelkezésére, mert ez által fény derülhet az okozó gépjármű biztosítójának nevére címére ahol Ön a bejelentést megteheti és a gépjármű kárfelvétele megtörténhet.

Amennyiben az okozó nem rendelkezett biztosítással a baleset időpontjában, akkor a MABISZ fogja kártalanítani Önt.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.