2015.05.26. 13:36

Tisztelt Biztosításdoktor.

Reggel felkelve a parkolóban észrevettem, hogy valaki nekiment a kocsimnak. Első ránézésre alig volt baja, így nem is foglalkoztam vele, de miután elindultam a munkahelyemre, éreztem, hogy csúszkál a kocsim hátulja. Ilyenkor tudok még valami kárbejelentést tenni, vagy már saját magamnak kell helyrehoznom a kocsit, mert a futóműve kicsit megsinylette a balesetet.

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben van tanú aki látta a balesetet, és feljegyezte az okozó gépjármű rendszámát - érdemes a környéken érdeklődnie, esetleg térfigyelő kamera stb. - akkor lehetőség van a saját biztosítója által lekérdezni a a balesetben részes másik fél biztosítójának nevét ahol a kárbejelentést ezen gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződésének terhére megteheti.

Amennyiben a tettes ismeretlen marad és Ön rendelkezik casco biztosítási szerződéssel ezen módozat terhére a gépjármű sérülése rendezhető.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.