2010.07.07. 13:47 Módosítva: 2010.07.07. 13:47

Szeretnék az egyéves, garanciális autómba utólag ülésfűtést és tolatóradart szereltetni. A márkaképviselet horribilis összegekért ajánlott. Elvész-e a garancia, ha nem náluk szereltetem? Mire figyeljek?

A kereskedelmi törvényt értelmezve nem szűnik meg a garancia, de van olyan autómárka, amely a garanciális feltételekben kitételeket tesz. Természetesen erre nincs joga, no de ki tud harcolni egy kereskedővel?
Az ülésfűtés kiválasztásánál részesítsd előnyben a karbonszálas fűtőbetétet, mert a huzalos kivitelt egyes esetekben átérezni az üléshuzaton. Az utólagos ülésfűtések között nem láttam még gyenge szerkezeteket, kevés cég gyárt ilyet és általánosságban jónak mondhatók. 
A tolatóradar legyen négyszenzoros és lehessen fényezni, így tökéletesen illik majd az autóhoz. Léteznek kijelzővel bővített szettek, ez a használat szempontjából nem lényeges extra. A nagyobb bevásárlóközpontok autós részlegén fellelhető pár ezer forintos eszközöket nem ajánlom, mert azok hibaszázaléka kiugróan magas, és a cseréjük is nehézkes (a fejek átmérője jóval nagyobb, mint megbízható testvéreiké). 
A tolatóradar kiválasztásakor figyelni kell, hogy van-e vonóhorog (vagy tervezel-e később), kiálló pótkerék az autón, ezen autókhoz speciális szett szükséges. 
Nyugodtan merem ajánlani mind az ülésfűtést, mind a tolatóradart utólag, teljesen gyári kinézettel és megbízhatósággal rendelkeznek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.