2010.07.14. 14:38

Nekem az autómba gyárilag xenon van,de csak a tompított xenon,a távolsági sima H7-es. Ha a távolsági helyére raknék utólagos xenont,az szabályos lenne? Mert ugye mosó van, automatikus állító van.

Megtúrtuk a vonatkozó szabályokat, de nem találtunk, csak a közel húsz éves törvényt, viszont az naprakész és egyértelműen ráhúzható a kérdésre. Közérthetőre fordítva valahogy így szól - a lámpatesten történő változtatás típusmódosításnak számít! Ha az autó H7-es izzóval született, akkor nem tehetsz bele mást. Az autómban szintén xenon tompított és normál izzós reflektor van, amikor reflektorra kapcsolok, az autó nem kapcsolja le a tompítottat, így remekül látok, ezért nem érzem indokoltnak a xenonosítást. Ha gyengének érzed a világítást, akkor ott valami más probléma leledzik az autóban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.