2010.08.10. 10:33

Lehet-e utólag tempomatot beszereltetni autóba? Érdemes-e és mire érdemes figyelni? Egy 2003-as Focus-ról lenne szó, de gondolom, utólagos beépítésnél ez nem sokat számít.

Természetesen lehet. Az általam ismert utólagos tempomatok szerintem egy helyen készülnek, így nagyon nem kell figyelned semmire a vásárlásnál. Hogy érdemes-e? Amikor még nem volt, úgy gondoltam, nincs túl sok értelme, de amikor az egyik autómban megtapasztaltam, nem szeretnék lemondani róla - ez az egyik legkényelmesebb dolog. Az autó adatai lényegesek, mert az utólagos tempomat sok esetben típusspecifikus, az adott autótípushoz gyártott kábelköteggel, csatlakozókkal és Can-bus modullal.
Mi Waeco tempomatokat szerelünk, a Waeconál lehetőséged van három féle kezelőből választani, lehet kormányra szerelt, lehet bajuszkapcsoló és lehet a műszerfalra szerelt kapcsoló. (http://www.duett.hu/tempomat.html)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.